Atentos chicos: nace una marca de cuidados para la barba y bigote con productos 100% naturales.
serie bcn

La barba: aquest gran complement a l’estètica masculina que tant s’ha posat de moda.
No és qüestió de gustos musicals (el meu pare sempre ha portat), de forma de vestir o llocs als quals soles anar. La barba és a l’home com la cabellera a les noies: cal cuidar-la, acaronar-la i donar-li algun capritx sempre que es pugui.

Veient el gran comprat ja existent i que queda per venir, el divendres 26 de setembre es presenta “Macho Beard Company” en el Nasty Garage: la primera línia completa espanyola de productes per a la cura de la barba i el bigoti.

La idea neix davant la necessitat i la inquietud dels seus creadors John i Nestor, de cuidar al màxim la barba i el bigoti. A més, són dues persones inquietes, molt apassionades pel disseny i… barbudes. Es compon de 8 productes exclusius i 100% naturals per a barba i bigoti. Tots ells són productes creats amb “molt amor i rock’n’roll ” tal com declaren els seus creadors.

Emprenedors que volen mostrar els seus productes, llàstima ser noia per provar-ho; encara que ningú diu que no aprofitem per veure com actua en el nostre pèl “1 leave-in (fórmula de condicionat immediat)“, que sempre va bé usar condicionador en el pèl.

Si vols anar a per algun producte, actualment es distribueixen en diverses barberies de Barcelona (encara que podem assegurar que estan treballant per ampliar la venda fins i tot internacionalment).

Per Instagram i twitter pujarem fotos del dia de l’esdeveniment. Però… no seria estupend que poguessis estar? Dit tal fet: sortegem una entrada doble per a l’esdeveniment. Deixa un comentari esmentat amb qui aniràs. Dijous al matí ens posarem en contacte amb el guanyador. Sort!

Noticia original: http://www.seriebcn.net/2014/09/22/vida-urbana/nasty-garage-presenta-macho-beard-company/